Home > Thema's > Meer...

Thema's

Laten we ons nogmaals verrassen door disruptieve bedrijven als Uber en Airbnb? Liever loopt u zelf voorop. Daarom volgt KPN Consulting voor u de nieuwste ontwikkelingen op de voet. We gaan alles na, testen ideeën uit en ontdekken bruikbare toepassingen. Zodat u ervan kunt profiteren. Onze experts gidsen u door de nieuwe wereld.

Adoptie

ICT is belangrijker dan ooit. Het raakt of draagt uw kernactiviteiten. Samenspel tussen techniek en mens wordt daarmee cruciaal. Geen implementatie kan nog zonder adoptie.

Organiseer de cloud

Over 5 jaar is het grootste deel van ICT in de cloud ondergebracht. Bent u daar klaar voor? Het biedt niet alleen veel voordelen. Maar verandert ook uw ICT-organisatie.

De waarde van data

Weg met het onderbuikgevoel. Nieuwe markten bestormen? Processen effectiever organiseren? Data geven u inzicht. Benut de data binnen en buiten uw organisatie en creëer waardevolle inzichten.

Digitale transformatie

Technologie verandert in de stuwende kracht achter organisaties. Zodat ze waarde kunnen creëren op het gebied van klantervaring, operationele processen en bedrijfsgroei.

De werkplek van morgen

Verhoog de productiviteit met een werkplek op maat. De bouwstenen zijn er. Daarmee werkt u straks beter en goedkoper en is er minder beheer. Nu is het een kwestie van slim combineren.

Internet of Things

Digitale interactie alleen tussen laptops of tablets? Dankzij Internet of Things komen ook gewone objecten – gereedschap of koffer – in digitale bedrijfsprocessen. Om daarvan te profiteren is verbeeldingskracht nodig.

Agile werken

Markten, producten, klanten en inzichten veranderen continu. Dat vraagt om een agile manier van werken om klantgerichter, wendbaarder en slagvaardiger te worden.

Augmented Reality

De manier waarop we informatie verzamelen en verwerken, verandert ingrijpend. Augmented reality is volgens ons de volgende grote stap in die ontwikkeling. Verrijk de wereld en verover de koppositie.

Quantified Worker

Mensen meten met wearables steeds meer en zetten hun gedrag om in data. Ook op de werkvloer, om hun productiviteit te verbeteren. En die van de hele organisatie.

Social Networking

Met Enterprise Social Networking werken medewerkers slimmer samen en benutten elkaars kennis. En het biedt organisaties de kans om hun slagkracht en productiviteit te vergroten.

Autonome Voertuigen

Slimme voertuigen maken ons leven makkelijker. Van handige navigatie tot zelfrijdende auto en bezorgende drone. De technieken op dit gebied ontwikkelen zich razendsnel. Toch zijn we er nog lang niet.

Nieuw denken over de werkplek

Niet iedereen werkt en communiceert op dezelfde manier. Dat verschilt per mens, functie of afdeling. Een ideale werkplek maakt onderscheid tussen werkstijlen.

De toekomst van uw datacenter

Naar de cloud of verdergaan met uw eigen datacenter? Veel organisaties moeten een afweging maken, ook financieel. Wij helpen u met 3 scenario's.

Mobile Enterprise

Opvallend vaak gaan baanbrekende innovaties hand in hand met mobiel. Toeval? Wij denken van niet. Als u snel wilt inspelen op de markt, moet u slim zijn.

Shared service organisatie

Een SSO biedt de kans complexiteit in uw organisatie te reduceren, te focussen op primaire processen en snelheid te maken. Door uw organisatie opnieuw in te richten.

Het Nieuwe Samenwerken

Zo’n 5 jaar geleden gingen veel organisaties over op Het Nieuwe Werken (HNW). Maar regelmatig blijven resultaten achter bij de verwachtingen. Haal er meer uit met Het Nieuwe Samenwerken.